קרוואן בטבע

סלט פיקנטי – סלט "על האש"

סלט פיקנטי – "סלט על האש"

רק כשעושים על האש והגחלים בוערות זה בדיוק הסלט החם הכי טעים שעושים ברגע, לחיזוק שיתוף הפעולה בין החוגגים : כל אחד חותך מרכיב אחר !

משהו בכל המרכיבים יחד יוצר טעם ישראלי פיקנטי במיוחד !

מושלם בתוך ארוחת הבשרים

קל להכנה – לצלות ולחתוך 

מה המרכיבים ?

3 פלפלים  אדומים

2 בצלים סגולים

2 חצילים

3 עגבניות בשלות

3 פטריות גדולות

לתיבול

3 כפות שמן זית

כפית מלח

רבע פלפל גרוס שחור

3 שיני שום קצוצות

לאוהבי האקסטרים – פלפל ירוק

אופן ההכנה :

1. צולים את כל המרכיבים על האש של הגחלים

טיפ – ניתן גם בתנור בתוכנית גריל

2. חותכים לקוביות גדולות

3. מערבבים בקערה עם התבלינים

ונהנים עוד יותר מהחוויה הישראלית !!! 

לשיתוף:

עוד בנושא:

רצעות חזה עוף בנודלס

הרעיון במתכונים שלוקחים לבישול בקרוואן הוא להביא חומרי גלם שקל לעבוד אותם . המתכון צריך להיות מהיר , בכמה שפחות כלים כדי שתנצלו את החופשה

פיינקייק – להתפנק כמו במלון

פיינקייק קל להכנה !  זה מסוג המתכונים שלוקח 10 דקות הכנה וכולם נהנים כן כן גם הילדים וגם הגדולים , מומלץ לתת לילדים לערבל ואפשר

טורטיות טעימות

אחרי ששכרתם קרוואן אתם רוצים להנות וכמה שפחות לעבוד אבל בשנייה שיוצאים עם הילדים רגע אחרי שעברתם את הסיבוב הקרוב הם כבר רעבים לעצור בפלאפל

צרו איתנו קשר

דילוג לתוכן