סלט פיקנטי – "סלט על האש"
רק כשעושים על האש והגחלים בוערות זה בדיוק הסלט החם הכי טעים שעושים ברגע, לחיזוק שיתוף הפעולה בין החוגגים : כל אחד חותך מרכיב אחר !
משהו בכל המרכיבים יחד יוצר טעם ישראלי פיקנטי במיוחד !
מושלם בתוך ארוחת הבשרים
קל להכנה – לצלות ולחתוך
מה המרכיבים ?
3 פלפלים אדומים
2 בצלים סגולים
2 חצילים
3 עגבניות בשלות
3 פטריות גדולות
לתיבול
3 כפות שמן זית
כפית מלח
רבע פלפל גרוס שחור
3 שיני שום קצוצות
לאוהבי האקסטרים – פלפל ירוק
אופן ההכנה :
1. צולים את כל המרכיבים על האש של הגחלים
טיפ – ניתן גם בתנור בתוכנית גריל
2. חותכים לקוביות גדולות
3. מערבבים בקערה עם התבלינים
ונהנים עוד יותר מהחוויה הישראלית !!!