כשיוצאים לפקניק צריך להכין דברים מהירים להכנה כי גם ככה יש הרבה מה להכין ולהעמיס , צריך להכין דברים שלא חייבים לחמם ואפשר לאכול בטמפרטורת החדר או במקרה הזה בטמפרטורת תיק הפיקניק שומר הקור . יש כאן מתכון שקל לשלוף מהתיק , לנשנש תוך כדי נסיעה ולא חייבים לערוך שולחן והכי הכי חשוב כשקרובים לטבע כדאי להיות גם קרובים בתפריט !
פרחי ברוקולי משתלבים היטב עם כל הפרחים מסביב ! גם הקישוא מצטרף לחגיגה הירוקה ! וכמובן קל קל להכנה !
מתכון לפשטידות בריאות אישיות מהטבע
מצרכים :
חבילת ברוקולי אחת
1 זוקיני
5 ביצים
4 כפות קמח תופח
1 גביע קוטג'
50 גרם גבינה בולגרית או פטה
1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת
מלח ופלפל
1/3 כוס פירורי פנקו
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.מומלץ לא להשתמש בחלק של הגבעול כי הוא מלא בסיבים קשים שלא מתבשלים באותה המהירות של הפרחים.
מגרדים את הזוקיני על החלק הגס בפומפיה.
מערבבים את כל המצרכים ומעבירים לתבניות אישיות חד פעמיות של מאפינס , אני משתמשת באלו מקרטון כי קל להגיש ולזרוק לפח שקעים אישיות משומנות היטב , כאלו של מאפינס ממוצע.
מפזרים מעל פירורי לחם ומזלפים שמן זית.
אופים במשך 35-40 דקות או עד שהפשטידות זהובות ויציבות
אפשר לקרר ואז לשמור בקרור ובבוקר שאחרי לצאת לפיקניק ישר לטבע כמובן שעם קרוואן בטבע !
בתיאבון !