קרוואן בטבע

מתכון לפשטידות בריאות אישיות מהטבע

כשיוצאים לפקניק צריך להכין דברים מהירים להכנה כי גם ככה יש הרבה מה להכין ולהעמיס , צריך להכין דברים שלא חייבים לחמם ואפשר לאכול בטמפרטורת החדר או במקרה הזה בטמפרטורת תיק הפיקניק שומר הקור . יש כאן מתכון שקל לשלוף מהתיק , לנשנש תוך כדי נסיעה ולא חייבים לערוך שולחן והכי הכי חשוב כשקרובים לטבע כדאי להיות גם קרובים בתפריט !

פרחי ברוקולי משתלבים היטב עם כל הפרחים מסביב ! גם הקישוא מצטרף  לחגיגה הירוקה ! וכמובן קל קל להכנה !

מתכון לפשטידות בריאות אישיות מהטבע

מצרכים :

חבילת ברוקולי אחת 

 1 זוקיני

5 ביצים

4 כפות קמח תופח

1 גביע קוטג'

50 גרם גבינה בולגרית או פטה

1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת

מלח ופלפל

1/3 כוס פירורי פנקו

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.מומלץ לא להשתמש בחלק של הגבעול כי הוא מלא בסיבים קשים שלא מתבשלים באותה המהירות של הפרחים. 
 

מגרדים את הזוקיני על החלק הגס בפומפיה.
 

מערבבים את כל המצרכים ומעבירים לתבניות אישיות חד פעמיות של מאפינס , אני משתמשת באלו מקרטון כי קל להגיש ולזרוק לפח שקעים אישיות משומנות היטב , כאלו של מאפינס ממוצע.

מפזרים מעל פירורי לחם ומזלפים שמן זית.

אופים במשך 35-40 דקות או עד שהפשטידות זהובות ויציבות

אפשר לקרר ואז לשמור בקרור ובבוקר שאחרי לצאת לפיקניק ישר לטבע כמובן שעם קרוואן בטבע !
 

בתיאבון !

לשיתוף:

עוד בנושא:

רצעות חזה עוף בנודלס

הרעיון במתכונים שלוקחים לבישול בקרוואן הוא להביא חומרי גלם שקל לעבוד אותם . המתכון צריך להיות מהיר , בכמה שפחות כלים כדי שתנצלו את החופשה

פיינקייק – להתפנק כמו במלון

פיינקייק קל להכנה !  זה מסוג המתכונים שלוקח 10 דקות הכנה וכולם נהנים כן כן גם הילדים וגם הגדולים , מומלץ לתת לילדים לערבל ואפשר

טורטיות טעימות

אחרי ששכרתם קרוואן אתם רוצים להנות וכמה שפחות לעבוד אבל בשנייה שיוצאים עם הילדים רגע אחרי שעברתם את הסיבוב הקרוב הם כבר רעבים לעצור בפלאפל

צרו איתנו קשר

דילוג לתוכן