קרוואן בטבע

רצעות חזה עוף בנודלס

הרעיון במתכונים שלוקחים לבישול בקרוואן הוא להביא חומרי גלם שקל לעבוד אותם . המתכון צריך להיות מהיר ,

בכמה שפחות כלים כדי שתנצלו את החופשה לאכול בריא ולהנות מהטבע

קחו עוד מתכון בריא ומשביע ואפילו דיאטטי

רצועות חזה עוף בנודלס 

כפות שמן זית

בצל, פרוס דק

2 חזה עוף פרוס לרצועות

שעועית ירוקה ארוכה חלוטה (משקית קפואה)

1/4 כפית כמון

מלח

פלפל שחור

1 חבילת נודלס

2 כוסות מים רותחים

1/4 כוס רוטב סויה

להגשה:

פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. במחבת רחבה מטגנים את הבצל הפרוס ב-2 כפות שמן זית על אש בינונית-נמוכה כ-10 דקות, עד שהבצל משחים .

2. בינתיים מערבבים בקערה את רצועות חזה העוף עם התבלינים ושאר שמן הזית, מוסיפים מלח ופלפל ומניחים בצד.

3. מוציאים את הבצל המטוגן מהמחבת ומעבירים לקערה. משחימים במחבת החמה את חזה

  העוף במשך 2 דקות .

4. מוספים שעועית ירוקה וחבילת נודלס רבע כוס רוטב סויה ועד 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה.

לשיתוף:

עוד בנושא:

פיינקייק – להתפנק כמו במלון

פיינקייק קל להכנה !  זה מסוג המתכונים שלוקח 10 דקות הכנה וכולם נהנים כן כן גם הילדים וגם הגדולים , מומלץ לתת לילדים לערבל ואפשר

טורטיות טעימות

אחרי ששכרתם קרוואן אתם רוצים להנות וכמה שפחות לעבוד אבל בשנייה שיוצאים עם הילדים רגע אחרי שעברתם את הסיבוב הקרוב הם כבר רעבים לעצור בפלאפל

צרו איתנו קשר

דילוג לתוכן