מתכון כשר לפסח – לביבות כרובית
מה לוקחים לשטח ? מה אוכלים ?
חשבתי על מתכון שקל להכין ליד הקרוואן,
רעיון פרקטי – להכין את המסה מראש בבוקר לאחסן בקופסא לשמור בקירור בצידנית או במקרר הקרוואן ולשלוף ברגע שלכולם מדגדג הרעב … ובטיולים יש תיאבון בריא !
טעים , משביע , בריא כי מדובר בכרוביות ממשפחת המצליבים וקל ומהיר להכנה ! בואו תראו כמה פשוט
מצרכים ללביבות כרובית
2 כרוביות
כוס פירורי לחם
בצל ירוק אחד
פטרוזיליה
תבלינים
4 ביצים
אופן ההכנה
מבשלים שתי כרוביות במים חמים עד לריכוך
מסננים את המים
מועכים כמו לפירה ושוב מסננים את כל הנוזלים
מוסיפים אחרי הקירור 4 ביצים
1 כוס פירורי לחם
לאוהבי הירק – חופן פטרוזיליה
בצל ירוק אחד קצוץ דק
תבלינים – מלח , פלפל , מרק עוף
מחממים מחבת מולטי שף עם מעט שמן או מחבת עם שמן עמוק על גזיה
בינתיים יוצרים מהמסה לביבות
מטגים עד להזהבה
סופגים בנייר סופג
אין צורך להגיש בצלחות נחטף במפיות …
טיפ טעים – להזליף כמה טיפול לימון טרי על הלביבות כשהן חמות