קרוואן בטבע

מתכון כשר לפסח – לביבות כרובית

מתכון כשר לפסח – לביבות כרובית

מה לוקחים לשטח ? מה אוכלים ? 

חשבתי על מתכון שקל להכין ליד הקרוואן, 

רעיון פרקטי – להכין את המסה מראש בבוקר לאחסן בקופסא לשמור בקירור בצידנית או במקרר הקרוואן ולשלוף ברגע שלכולם מדגדג הרעב … ובטיולים יש תיאבון בריא !

טעים , משביע , בריא כי מדובר בכרוביות ממשפחת המצליבים וקל ומהיר להכנה ! בואו תראו כמה פשוט 

מצרכים ללביבות כרובית

2 כרוביות

כוס פירורי לחם

בצל ירוק אחד

פטרוזיליה

תבלינים

4 ביצים

אופן ההכנה

מבשלים שתי כרוביות במים חמים עד לריכוך

מסננים את המים

מועכים כמו לפירה ושוב מסננים את כל הנוזלים

מוסיפים אחרי הקירור 4 ביצים

1 כוס פירורי לחם

לאוהבי הירק – חופן פטרוזיליה

בצל ירוק אחד קצוץ דק

תבלינים – מלח , פלפל , מרק עוף

מחממים מחבת מולטי שף עם מעט שמן או מחבת עם שמן עמוק על גזיה

בינתיים יוצרים מהמסה לביבות

מטגים עד להזהבה

סופגים בנייר סופג

אין צורך להגיש בצלחות נחטף במפיות …

טיפ טעים – להזליף כמה טיפול לימון טרי על הלביבות כשהן חמות 

לשיתוף:

עוד בנושא:

רצעות חזה עוף בנודלס

הרעיון במתכונים שלוקחים לבישול בקרוואן הוא להביא חומרי גלם שקל לעבוד אותם . המתכון צריך להיות מהיר , בכמה שפחות כלים כדי שתנצלו את החופשה

פיינקייק – להתפנק כמו במלון

פיינקייק קל להכנה !  זה מסוג המתכונים שלוקח 10 דקות הכנה וכולם נהנים כן כן גם הילדים וגם הגדולים , מומלץ לתת לילדים לערבל ואפשר

טורטיות טעימות

אחרי ששכרתם קרוואן אתם רוצים להנות וכמה שפחות לעבוד אבל בשנייה שיוצאים עם הילדים רגע אחרי שעברתם את הסיבוב הקרוב הם כבר רעבים לעצור בפלאפל

צרו איתנו קשר

דילוג לתוכן